ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει το πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ» του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 14:29

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει την πολύχρονη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ». Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε αυτή τη φάση του σε 14 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Το «Ασφαλώς Ποδηλατώ» είναι ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ. και απευθύνεται σε μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης του δημοτικού. Στοχεύει αφενός στην εξοικείωση των παιδιών με τα ειδικά θέματα που αφορούν το ποδήλατο και τον ποδηλάτη και αφετέρου στην καλλιέργεια μιας ευρύτερης κουλτούρας οδικής ασφάλειας, η οποία ξεκινά ήδη από τη χρήση του πρώτου τους οχήματος. Μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια του Ι.Ο.ΑΣ., τα παιδιά μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο τους σωστούς κανόνες κυκλοφορίας, εμπεδώνουν τα καίρια ζητήματα ασφάλειας του ποδηλάτη, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν τα μυστικά ενός φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης.

Ο Κων/νος Γκορτζής, Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Groupama Ασφαλιστικής, σχολίασε σχετικά «Συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», δεσμευόμενοι στην προώθηση της οδικής ασφάλειας σε όλες τις ηλικίες. Στηρίζοντας το πάντα-επίκαιρο πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ», η Groupama Ασφαλιστική επενδύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών, συμβάλλοντας με τον τρόπο της σε έναν κόσμο αυξημένης οδικής και περιβαλλοντικής συνείδησης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Μειωμένες τιμές και τον Μάρτιο για τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου

Ευρωπαϊκή Πίστη:Έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών του “Executive Sales Insurance Program”

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Η Groupama Ασφαλιστική επίσημη ασφαλιστική εταιρεία στα «Ποσειδώνια 2026» σε συνεργασία με την Agora Insurance
  • Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών: Οι ποδηλάτες στην Ευρώπη «μένουν πίσω» καθώς διευρύνεται το χάσμα Οδικής Ασφάλειας
  • Groupama Ασφαλιστική: Ημέρα βραβεύσεων για το Δίκτυο Αποκλειστικής Συνεργασίας
  • Επιτυχημένη ενημερωτική και εκπαιδευτική εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια στη Λευκωσία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Generali debuts at Lloyd’s with Syndicate 2031 Red Bridge
  • Aviva launches 24/7 cyber safety helpline for Signature home insurance customers
  • MSC Cruises: Ημέρα Καριέρας εν πλω για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών
  • ΑΔΜΗΕ: Η Φολέγανδρος συνδέθηκε με το ηπειρωτικό ηλεκτρικό σύστημα
  • ΟΛΠ: Ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στα logistics
  • ΥΠΑΑΤ - ΑΑΔΕ: Πληρωμές 32,34 εκατ. ευρώ για αγροτικές ενισχύσεις - Ξεκίνησαν οι καταβολές για τα Σχέδια Βελτίωσης

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version