Αύξηση καθαρών κερδών 2% για τη Swiss Re
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 17:20Αύξηση 2% στα καθαρά κέρδη ανακοίνωσε η Swiss Re στο β΄τρίμηνο 2015, κυρίως λόγω των περιορισμένων φυσικών καταστροφών και των αποδόσεων επί των επενδύσεων.
Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 820 εκατ. δολάρια έναντι 802 το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο.
Αύξηση 31% σημείωσαν οι ανανεώσεις των συμβάσεων, ο όγκος των οποίων προέρχεται κυρίως από τις ΗΠΑ, Αυστραλία, και Νέα Ζηλανδία.
Τα καθαρά έσοδα του κλάδου περιουσίας και ατυχημάτων διαμορφώθηκαν στα 453 εκατ. δολάρια έναντι 553 εκατ. δολαρίων. Η παραγωγή ασφαλίστρων μειώθηκε ελάχιστα στα 3,5 δισεκ. δολάρια έναντι 3,6 δισεκ. δολάρια.
Ο δείκτης ζημιών και εξόδων προς ασφάλιση για το τρίμηνο μειώθηκε στο 93,3% από 93,5% το αντίστοιχο 2014.
Οι ετήσιες αποδόσεις ίδιων κεφαλαίων για την περίοδο του εξαμήνου στο 13,5% και τα κέρδη ανά μετοχή στα 6,60 δολάρια ή 6,27 ελβετικά φράγκα.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Από σήμερα το νέο τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. -
ΣΤΑΣΥ: Κλείνουν στις 21:40 οι σταθμοί από την Εθνική Άμυνα έως το Χαλάνδρι έως τις 5 Νοεμβρίου λόγω εργασιών -
Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι -
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου -
Allianz Beach Arena for the LA28 Olympic and Paralympic Games joins the Allianz Family of Stadiums