H ERGO απορροφά εξ ολοκλήρου την αύξηση του φόρου ασφαλίστρων
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 21:54Η ERGO ασφαλιστική αναγνωρίζοντας ότι η αύξηση των φορολογικών συντελεστών στα ασφάλιστρα συνέπεσε με μία συγκυρία σημαντικών οικονομικών δυσκολιών στην ελληνική αγορά και επιθυμώντας να διευκολύνει τους πελάτες της, αλλά και το δύσκολο έργο των συνεργατών της, αποφάσισε να απορροφήσει εξ ολοκλήρου την αύξηση του φόρου ασφαλίστρων, με τρόπο που διασφαλίζει ότι, οι ασφαλισμένοι της δεν θα δεχθούν πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και οι συνεργάτες της δεν θα υποστούν μείωση προμηθειών, αφού η σχετική ρύθμιση δεν προβλέπει μεταβολή των καθαρών ασφαλίστρων των ασφαλιστηρίων της.
Με αυτήν την κίνηση η ERGO ανταποκρίνεται για ακόμη μια φορά στις ιδιαίτερες δυσκολίες και κρίσιμες συνθήκες της αγοράς και αποδεικνύει έμπρακτα ότι πρωταρχικό της μέλημα αποτελεί η κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών των ασφαλισμένων και των συνεργατών της.
Ο διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της εταιρείας, κ. Στάθης Τσαούσης, δήλωσε σχετικά: "Η ERGO πιστή στη δέσμευσή της να ενεργεί με κοινωνική υπευθυνότητα, αμέσως μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου με θάρρος και επαγγελματισμό έδρασε άμεσα και αποφάσισε να αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος αύξησης του φόρου ασφαλίστρων. Με ισχυρότατη μετοχική βάση και οικονομική ευρωστία η εταιρία μας διαχρονικά, δρα άμεσα και ουσιαστικά, προσφέροντας σημαντική υποστήριξη στους συνεργάτες μας και ασφάλεια και σιγουριά στους πελάτες μας."
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
Σχετικά Άρθρα
- ERGO Group appoints Guy Goldstein as Chief AI Officer
- Απάντηση ΕΑΔΕ για την συμμετοχή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στη διάρθρωση των ασφαλίστρων
- Γ. Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Νοσήλια και ασφάλιστρα: Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος - Να κινητοποιηθεί η κυβέρνηση
- ΑΑΔΕ: Επικαιροποιείται ο κατάλογος αποζημιώσεων, επιδομάτων, ασφαλίστρων, που δεν συνυπολογίζονται στον φόρο εισοδήματος
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στο νοσοκομείο ο αναπλ. υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, μετά από αδιαθεσία στη Βουλή -
Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες - Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια -
Ελεγκτικό Συνέδριο: Προβλήματα στο φαρμακευτικό υλικό των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ -
Alpha Bank is consolidating its strategic presence in Cyprus -
CNP Assurances announces the signing of a binding agreement with Prudential Financial to acquire its insurance businesses in Brazil and Mexico -
Royal Bank announces new Executive Chair for Scotland as it looks ahead to 300th anniversary