ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Νέα καθήκοντα για τον Γιάννη Βασιλάτο στη Eurolife FFH

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 10:41

Η Eurolife FFH υιοθετεί από σήμερα ένα νέο οργανωτικό σχήμα, ανακοινώνοντας την ενοποίηση της Γενικής Διεύθυνσης Digital Transformation & Growth και της Γενικής Διεύθυνσης Εργασιών & Εξυπηρέτησης. Της νέας αυτής δομής θα ηγείται ο Γιάννης Βασιλάτος, από τη θέση του Chief Operations & Technology Officer, ο οποίος θα έχει κεντρικό ρόλο σε ό,τι αφορά τη στρατηγική ψηφιακής ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και τη διαχείριση της σχέσης της με πελάτες και επιχειρηματικούς συνεργάτες.

Ο Γιάννης Βασιλάτος εντάχθηκε στο δυναμικό της Eurolife FFH το 2018. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα στρατηγικής, οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης ασφαλιστικών εργασιών, έχοντας διατελέσει για περισσότερα από 25 χρόνια σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους ασφαλιστικούς οργανισμούς. Ως στέλεχος με πολυετή τεχνογνωσία, έχει ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας, αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα που σχετίζονται με την εξωστρέφεια της Eurolife FFH και την ανάπτυξη των υποδομών της. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, συνεισφέρει καθημερινά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της εταιρείας, με σκοπό την υιοθέτηση και την εφαρμογή νέων λύσεων που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν τον τρόπο λειτουργίας της.

Το νέο σχήμα, κάτω από κοινό όραμα και στρατηγική, συνδυάζει τις εργασίες και τις πρακτικές των δύο Διευθύνσεων, με σκοπό να παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε άνθρωπο που εμπιστεύεται την εταρεία.

«Στη Eurolife FFH δίνουμε αξία στη σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και στόχος μας είναι να συνδυάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, ώστε να τους προσφέρουμε περισσότερα», δηλώνει ο Γιάννης Βασιλάτος.

«Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η εταιρεία, αναθέτοντάς μου έναν τόσο σημαντικό ρόλο, είναι κάτι που με τιμά ιδιαίτερα. Στόχος της νέας ενοποιημένης διεύθυνσης είναι να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τις υποδομές μας, παραμένοντας ταυτόχρονα στο πλευρό των πελατών μας και προσφέροντάς τους εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Νέος Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων ο κ. Κωνσταντίνος Βελέντζας

Ευρώπη Ασφαλιστική: Νέος Γενικός Διευθυντής ο κ. Ανδρέας Ρούβας

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Eurolife FFH: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Bite Awards 2026 για έργα τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού
  • Άλλα έξι βραβεία για τη Eurolife FFH και τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας
  • Συνεργασία Eurolife FFH - ΟΠΑ: Εκπαίδευση με το βλέμμα στην αγορά εργασίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες
  • Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance
  • Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση
  • Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031
  • TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version