ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Interasco: Νέος διευθυντής του Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος ο Κωνσταντίνος Παρτάλης

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 12:55

Την θέση του Διευθυντή Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Παρτάλης αντικαθιστώντας τον κ. Παύλο Τριανταφύλλου που αποχωρεί.

Συγκεκριμένα, τη θέση αυτή ανέλαβε από την 1η Ιουνίου 2020 ο κ. Κωνσταντίνος Παρτάλης, ο οποίος είναι Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Σχολής Νομικών - Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών, ενώ παράλληλα διαθέτει 23ετή επαγγελματική εμπειρία στον χώρο των ασφαλιστικών εργασιών.

Από τη νέα του θέση θα αναλάβει τη συνέχιση του επιτυχούς επιχειρηματικού πλάνου της Interasco, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων αλλά και των νέων στόχων της εταιρείας.

Σε δήλωσή του ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και συνεισφορά του τον κ. Παύλο Τριανταφύλλου και παράλληλα καλωσόρισε τον κ. Κωνσταντίνο Παρτάλη στην οικογένεια της Interasco ευχόμενος καλή αρχή και καλό ξεκίνημα στα νέα του καθήκοντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

GROUP TRAVEL Care 1 & GROUP TRAVEL Care 2 Ομαδική Ταξιδιωτική Ασφάλιση από την INTERLIFE

ΣΕΣΑΕ: Πρώτο virtual event στις 16 Ιουνίου με θέμα «Μετά την πανδημία – τι αλλάζει για την ασφαλιστική βιομηχανία»

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Interasco: Μεγάλη συνάντηση στη Βόρεια Ελλάδα
  • Ο Κάρολος Σαΐας της Interasco Αντιπρόεδρος στο Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο
  • Συνεργασία Interasco - ΦΙΛΗΣGlass
  • To Pricefox ανακοινώνει την συνεργασία του με Ατλαντική Ένωση, Hellas Direct, Interasco και Mapfre

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων
  • Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος
  • Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής»
  • Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ
  • Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς
  • ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version