ARAG: Έκπτωση 10% επί του τιμολογίου λόγω των συνθηκών
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 20:10Η ARAG Hellas εκτιμώντας τις επικρατούσες στη χώρα δύσκολες συνθήκες λόγω της υγειονομικής κρίσης του covid-19 αλλά και των συνεπειών αυτής στο ευρύτερο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον σε άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις αποφάσισε να προσφέρει όλα τα ασφαλιστικά της προϊόντα με έκπτωση 10% επί του τιμολογίου της για τις νέες ασφαλίσεις που θα γίνουν τουλάχιστον κατά το μήνα Απρίλιο 2020.
Η Εταιρία με τον τρόπο αυτό διευκολύνει την ασφάλιση όλων εκείνων που αύριο θα χρειαστούν τις υπηρεσίες της και θα συμβάλει στην επίλυση των νομικών τους διαφορών που τυχόν θα έχουν προκύψει.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, «ο ρόλος μας είναι να είμαστε αναγκαίοι και χρήσιμοι, δίπλα σε πελάτες και συνεργάτες με αξιοπιστία, συνέπεια και συνέχεια κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου -
Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός του 18ου Greece Race for the Cure -
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες -
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance -
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση