Δημιουργία Ειδικής ομάδας πωλήσεων από την BROKERS UNION
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 15:34Η εταιρεία BROKERS UNION, στο πλαίσιο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, προχώρησε στη δημιουργία ειδικών ομάδων Πωλήσεων με στόχο την ανάπτυξη του Δικτύου της και κυρίως των νέων Συνεργατών της.
Σκοπός των ομάδων αυτών είναι οι συνεργάτες να διεισδύσουν στις τεχνικές των Πωλήσεων καθώς και στην εκμάθηση νέων Ασφαλιστικών προγραμμάτων για να αναπτυχθούν σε νέες αγορές με ειδικά συμβόλαια, με την αρωγή Καθηγητών και εξειδικευμένων επαγγελματιών της Ασφαλιστικής αγοράς.
Μέρος της θεματολογίας θα αφορά:
- Cyber Insurance
- Πληρωμάτων
- Μεγάλες Αστικές Ευθύνες παντός τύπου υποστηριζόμενες από τα Lloyd’s του Λονδίνου
- Συνταξιοδοτικά προγράμματα κ.ά.
Η BROKERS UNION, πιστή στις αξίες τις «Η Ισχύς εν τη ενώσει» είναι σίγουρη για την επιτυχία αυτών των Ομάδων και ευελπιστεί όπως πάντα να προσφέρει στο Δίκτυο των Συνεργατών της κατάλληλα εφόδια για τη συνεχόμενη εκπαίδευση και ανάπτυξή τους.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Κικίλιας σε Βελόπουλο: «Να πάρει πίσω όσα είπε για το Λιμενικό και τα τουρκικά αλιευτικά» -
Σε πιλοτική λειτουργία το Athens Move του Δήμου Αθηναίων με τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία -
Στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα η πρώτη Προεδρία του NEFI -
Willis appoints Mike Williams as North America Public Sector and Education Industry Leader -
ΚΕΦΙΜ: Στη σωστή κατεύθυνση ο αποταμιευτικός «κουμπαράς» των παιδιών -
Aon Forecasts 9% Average Increase in Global Medical Plan Costs for 2027