ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Eurolife ERB: Χορηγός στα «Βραβεία Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 14:10

Η Eurolife ERB ήταν χορηγός στη φετινή διοργάνωση των «Βραβείων Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τα βραβεία είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται ετησίως από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με στόχο να ενισχύει την εικόνα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Συμμετέχοντας στη διοργάνωση, η Eurolife ERB αποδεικνύει εμπράκτως την υποστήριξη του έργου του, για αναγνώριση και επιβράβευση των καινοτόμων ιδεών που αναβαθμίζουν τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας, καθώς και για ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών της χρονιάς.

Ως χορηγός, η Eurolife ERB απένειμε το νεοσύστατο Βραβείο Κοινού στην εταιρεία Μικροζυθοποιΐα Κυκλάδων Τήνου «Αλέξανδρος Κουρής και ΣΙΑ ΟΕ», η οποία παράγει τη μπίρα ΝΗΣΟΣ. Το Βραβείο Κοινού προέκυψε μέσα από μια διαδραστική διαδικασία κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης και απονεμήθηκε στο τέλος της διοργάνωσης. Ο νικητής αναδείχθηκε κατόπιν ψηφοφορίας των παρευρισκόμενων, η οποία διενεργήθηκε μέσω tablet. Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να απαντήσουν σε ένα ερώτημα, επιλέγοντας την απάντηση της προτίμησής τους. Η ψηφοφορία διεξήχθη από ερευνητές της Focus Bari, οι οποίοι διαχειρίστηκαν ολόκληρη τη διαδικασία.

Το βραβείο απένειμε ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, σημειώνοντας: «Απόψε βραβεύουμε τους επαγγελματίες που έχουν καταφέρει να αντισταθούν στην κρίση και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, βασισμένοι στην καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ως Eurolife ERB, ο θεσμός των βραβείων και όλες οι αξίες που αντιπροσωπεύει μας εκφράζουν απόλυτα, γι’ αυτό και μας τιμά ιδιαίτερα το ότι βρισκόμαστε εδώ απόψε, υποστηρίζοντας τους σκοπούς μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άλλο ένα κανάλι επικοινωνίας με τον ΣΕΜΑ μέσω blog

Ανασφάλιστη η περιουσία των Ελλήνων για φυσικές καταστροφές

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Alpha Bank Cyprus Ltd: Κύριος Χορηγός του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών
  • Η Coca Cola χορηγός του 38ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας
  • Η Eurobank χορηγός της τελετής απονομής του διεθνούς Βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» & του νέου θεσμού «Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης Θεοφανώ»
  • Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός της συναυλίας «Μουσική Διαδρομή σε Βυζαντινά Ίχνη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εθνική Τράπεζα: Τριήμερη παρουσία στο οικοσύστημα καινοτομίας της Κύπρου
  • Το MedWatch επεκτείνεται σε οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές και διαιτολόγους
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 9 Οκτωβρίου
  • Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω 9 μποφόρ
  • Ειρ. Αγαπηδάκη: Γρίπη και COVID «έρχονται» μαζί και φέτος
  • Εθνική Τράπεζα - Skroutz: Ένας χρόνος συνεργασίας στις πληρωμές και την επιβράβευση αγορών

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version