Συνέδριο Βορείου Ελλάδος 2019 από την Υδρόγειο Ασφαλιστική
Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 13:00Η Βόρεια Ελλάδα και η συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη αποτέλεσαν και φέτος τον πρώτο σταθμό του ετήσιου κύκλου των εταιρικών συνεδρίων της Υδρογείου Ασφαλιστικής.
Διαθέτοντας ισχυρό χαρτοφυλάκιο και ένα ευρύ και ιδιαίτερα δυναμικό δίκτυο συνεργατών σε όλους τους νομούς της, η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες περιοχές δραστηριοποίησης της Υδρογείου Ασφαλιστικής.
Το Συνέδριο Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαΐου 2019, με πάνω από 370 τοπικούς συνεργάτες της εταιρείας να δίνουν δυναμικά «το παρών».
Τα στελέχη της Υδρογείου Ασφαλιστικής παρουσίασαν τα οικονομικά και παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρείας αλλά και τις πρωτοβουλίες που πιστοποιούν την ισχυρή δέσμευση της εταιρείας απέναντι στο δίκτυό της -ανάμεσά τους και το νέο «Υδρόγειος Club»- ένα club προνομίων και παροχών για τους διακεκριμένους συνεργάτες της εταιρείας.
Πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις συνεργατών, οι οποίοι εντάχθηκαν στο «Υδρόγειος Club», ενώ τη βραδιά στόλισαν μουσικά οι «Les Au Revoir» με κλασικές και σύγχρονες επιτυχίες δοσμένες μέσα από την ιδιαίτερη μουσική τους ματιά και σκηνική παρουσία.
Σχετικά Άρθρα
- Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής
- Υδρόγειος Ασφαλιστική: Η Choose αναλαμβάνει την επικοινωνία για τη νέα εταιρική της ταυτότητα
- Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιουργεί το Digital Twin των εγκαταστάσεών της
- Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνέδριο και Βραβεύσεις Συνεργατών στη Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις κτηνιατρικές υπηρεσίες Τρικάλων και Λάρισας -
Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης -
Singapore Airlines: Επένδυση-μαμούθ 2 δισ. δολαρίων για τη ριζική ανακαίνιση των καμπινών και των υπηρεσιών της -
Εθνική Ασφαλιστική: Οκτώ διακρίσεις στα Content Marketing Awards 2026 και Peak Awards 2026 -
Pizza Fan: «Πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των καταστημάτων με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα -
Ναυπηγεία Σαλαμίνας - Naval Group: Νέα συμφωνία για την κατασκευή σουηδικών φρεγατών FDI