Mega Brokers: Νέος Κανονισμός Πωλήσεων 2019
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 13:51Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά για τη MEGA και ο Κανονισμός Πωλήσεων επιβράβευσε τους συνεργάτες με Bonus που ξεπέρασαν τις 300.000€, μόνο για τους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων.
Ο Νέος Κανονισμός Πωλήσεων 2019, που για 1η φορά παρουσιάζεται σε συνδυασμό με τον Κλάδο Ζωής και Υγείας, σχεδιάστηκε με γνώμονα την παραγωγική ανάπτυξη των Συνεργατών της εταιρείας και την ενίσχυση των εισοδημάτων τους, μέσα από ένα σύστημα αμοιβών, που αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα κύρια και δυνατά σημεία της MEGA.
Ο νέος ανταγωνιστικός και ανταποδοτικός Κανονισμός Πωλήσεων 2019, που προωθήθηκε στο παραγωγικό δίκτυο της εταιρείας με Newsletter, επιβραβεύει τους παραγωγικούς Συνεργάτες, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να αναπτυχθούν και οι νέοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, διευρύνοντας τον κύκλο των εργασιών τους, μέσα από τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση που προσφέρει η εταιρεία, και τις καινοτόμες προτάσεις για συνδυασμό ασφαλιστικών προϊόντων που διαθέτει.
Η Διοίκηση της εταιρείας, οι Επιθεωρητές της Διεύθυνσης Πωλήσεων, καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό θα είναι για μια ακόμα χρονιά δίπλα στους συνεργάτες της για την επίτευξη των κοινών τους στόχων.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ολοκλήρωση της συμμετοχής της Fairfax στην ERB Ασφαλιστική της Κύπρου -
Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής -
Aegean: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Δημήτρης Γερογιάννης -
Allianz: Μελέτη για τη ραγδαία αύξηση των ζημιών στις εταιρείες από διακοπή επιχειρηματικής λειτουργίας -
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου