Νέος Πρόεδρος του ΣΕΜΑ ο Μιχάλης Τζωρτζωρής
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 12:43Με Πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή, Αντιπρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Αλφιέρη, Γενικό Γραμματέα τον κ. Γιώργο Ζαφειρίου και Ταμία την κα Βασιλική Δράκου, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ, το οποίο αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2019.
Στη νέα διοίκηση του ΣΕΜΑ συμμετέχουν επίσης η κα. Ηλέκτρα Αποστολοπούλου, ο κ. Νικόλαος Κατσιμπέρης, ο κ. Φίλιππος Μυτιληναίος, ο κ. Ιωάννης Ξηρογιαννόπουλος και ο κ. Αναστάσιος Χατζηθεοδοσίου.
Η διοίκηση του ΣΕΜΑ δήλωσε:
«Όλοι μαζί ενωμένοι διατηρούμε την προσήλωσή μας στην συνένωση των δυνάμεων των μελών μας και στηρίζουμε δράσεις που στοχεύουν στο ύψιστο επίπεδο, με χαρακτηριστικά ποιότητας, συνέπειας, εντιμότητας, επαγγελματικής ηθικής και με κοινό όραμα μια ισχυρότερη και καλύτερη ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Το σημαντικό έργο των τελευταίων χρόνων θέτει τις βάσεις, ώστε σταθερά και μεθοδικά να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να υλοποιήσουμε το πλάνο των επόμενων ενεργειών του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων».
Σχετικά Άρθρα
- ΣΕΜΑ: Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το ετήσιο ραντεβού των Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων
- Η ασφαλιστική αγορά συναντάται στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ble Pavillon
- ΣΕΜΑ: Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου
- ΕΕΑ και Σωματεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης: Ηχηρό μήνυμα «όχι στη μείωση των προμηθειών» - Παρουσίαση νομικής γνωμοδότησης ότι δεν είναι σύννομη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ποδαρικό: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αναζήτηση κατοικίας -
Natixis celebrates 20 years in Dubai International Financial Centre, underscoring deep commitment to the Middle East -
Στις εγκαταστάσεις της Metlen στη Βοιωτία στελέχη της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος -
Ν. Δένδιας: Επόμενο βήμα η παραγωγή του «Πυρπολητή» για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού -
Υπουργείο Ανάπτυξης: Ομάδα εργασίας για την προσαύξηση του μέσου επιτοκίου στην καταναλωτική πίστη -
Alpha Bank: Νέα εταιρική ταυτότητα με κεντρικό μήνυμα «Ορίζοντας ένα νέο Μαζί»