ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Οι ασφαλιστές αντιδρούν στην είσοδο της Cosmote στην ασφαλιστική αγορά»

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 10:17

Δήλωση του Προέδρου ΕΕΑ, Γ. Χατζηθεοδοσίου, σχετικά με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην ασφαλιστική αγορά με την είσοδο της Cosmote.

«Με τον πιο δημοκρατικό τρόπο, δηλαδή με την κατάθεση της γνώμης τους σε σχετική έρευνα του insurance-eea.gr -και μάλιστα σε δείγμα μεγαλύτερο και από των δημοσκοπήσεων- διατυπώθηκε η σθεναρή αντίδραση των ασφαλιστών απέναντι στα σχέδια της Cosmote.

Όταν σε σύνολο 1.333 απαντήσεων στο ερώτημα αν πρέπει να υπάρξει συλλογική αντίδραση της διαμεσολάβησης για την Cosmote Insurance, το 88,2% απαντά θετικά και μόλις το 9,3% αρνητικά, καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής ότι η πρόθεση της εταιρείας για πώληση ασφαλιστικών προϊόντων θα την φέρει αντιμέτωπη με τη συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλιστών.

Ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης εταιρείας γίνεται με τρόπο «νόμιμο αλλά όχι ηθικό», κάτι που δίκαια ξεσήκωσε τις αντιδράσεις ενός ολόκληρου κλάδου. Οι σύλλογοι των διαμεσολαβούντων, με την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών απέδειξαν έμπρακτα ότι απηχούν τις απόψεις της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ο κλάδος, στο σύνολό του, είναι σε θέση να αποδείξει ότι οποιοσδήποτε επιχειρήσει να κλέψει το ψωμί των διαμεσολαβούντων θα πληρώσει το ανάλογο τίμημα, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας και των επιλογών που δίνονται από τις περιστάσεις.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Πρόεδρος Ε.Ε.Α.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

«NP Ασφαλιστική»: Το σύγχρονο ελληνικό success story της ασφαλιστικής αγοράς έκλεισε 15 χρόνια ζωής

Ένα Έργο, μια ιστορία. Μια εκπομπή από την ERGO Ασφαλιστική

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • WTW launches RiskAgility Financial Modeler with expanded agentic capabilities
  • Blue Carrier 2: Διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις από την Attica Group
  • Allstate - September 2026 Monthly Release
  • ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση
  • Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026
  • QIC Study: Most Motorists in Qatar Choose Car Insurance Based on Reputation, Not Price

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version