Κατάρ - Τουρκία συμμαχία….

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 11:46

Η Τουρκία του Ερντογάν παίζει όλο και πιο ενεργό ρόλο στην προσπάθεια του Κατάρ για τον εξισλαμισμό της Ευρώπης και της Αφρικής.

Του Αθ. Χ. Παπανδρόπουλου

Συνιστώ σε όσους «φλέγονται» για το μέλλον της Ευρώπης και κατ’ επέκταση της Ελλάδας, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τα ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις εκπομπές του Ινστιτούτου Ερευνών για το ΜΛΕ της Μέσης Ανατολής MEMRI (mermi.org). Για παράδειγμα, θα βρουν εκπομπή εντός Καταριανού επικοινωνιολόγου, του Αλ-Ανσαρί, ο οποίος συμβουλεύει πώς να δέρνετε τις γυναίκες σας κατά έναν επιτρεπτόν από το Ισλάμ τρόπο. Θα ακούσετε επίσης από «καθηγητή» ισλαμικών μελετών, να εξηγεί πως το Κοράνιο ενθαρρύνει την επιθετικότητα των τζιχαντιστών, οι οποίοι πρέπει να ταπεινώνουν τους απίστους και να προωθούν όπως μπορούν, ακόμα και με τη βία, το Ισλάμ.

Ενδιαφέρουσες είναι επίσης και οι απόψεις του Τούρκου στρατηγού Adnan Tanriverdi, κορυφαίου συμβούλου του προέδρου Εντογάν και ιδρυτή της εταιρείας SADAT International Defense Consulting. Φανατικός αντικεμαλιστής, ο πρώην στρατηγός που υπηρετούσε στο Πυροβολικό, έχει προτείνει στον Τούρκο πρόεδρο την δημιουργία στην Τουρκία παράλληλων στρατιωτικών υπηρεσιών, οι οποίες θα είναι ανεξάρτητες από το ΝΑΤΟ και θα βρίσκονται στην υπηρεσία του Ισλαμικού Κόσμου.

Για παράδειγμα, ο Adnan Tanriverdi τονίζει σε ομιλίες του ότι «…ο στρατός αυτός θα είναι ταγμένος στο πλευρό των Παλαιστινίων και αν το Ισραήλ τόλμησε να τους βομβαρδίσει, ας έχει υπόψη του ότι αμέσως θα βομβαρδιστεί και το Τελ Αβίβ…».

Εξυπακούεται βέβαια ότι αυτός εκτός του ΝΑΤΟ παράλληλος στρατός, που θα χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα και από το Κατάρ, θα μπορεί να επέμβει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, αν αυτό κριθεί σκόπιμο από το νεοοθωμανικό τουρκικό καθεστώς.

Για την ιστορία υπογραμμίζουμε ότι ο πρώην Τούρκος στρατηγός είχε ενεργό ρόλο στην τουρκική εισβολή στη Βόρεια Συρία και για τον σκοπό αυτόν πήρε μέρος και σε όλες τις σχετικές επίσημες και ανεπίσημες συναντήσεις των Τούρκων επισήμων.

Κατά τα λοιπά, από τον περασμένο Ιανουάριο, το Κατάρ, όχι μόνον χρηματοδοτεί και συμπλέει με τα τουρκικά επενδυτικά και θρησκευτικά σχέδια, αλλά στηρίζει και την τουρκική αμυντική απεξάρτηση από τη Δύση και την Ατλαντική Συμμαχία. Στο επίπεδο αυτό, κυρίως στον τομέα της θρησκευτικής προπαγάνδας, κορυφαίος είναι ο ρόλος του περίφημου Qatar Charity, μια δήθεν φιλανθρωπική οργάνωση που χρηματοδοτεί ισλαμιστές προπαγανδιστές, χτίζει τζαμιά και ισλαμικά σχολεία, πληρώνει ιμάμηδες και φροντίζει να διεισδύουν σε δυτικά πανεπιστήμια φανατικοί μουσουλμάνοι.
Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός στη Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία και Αγγλία «καθηγητής» Ταρίκ Ραμαντάν, ισλαμολόγος και στέλεχος των Αδελφών Μουσουλμάνων, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για σωρεία βιασμών φοιτητριών που παρακολουθούσαν τα «μαθήματά» του.

Όπως ανέφερε η διαπρεπής συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου σε δύο εξαιρετικά και αποκαλυπτικά άρθρα της στα «Νέα» τον περασμένο Μάιο, η Qatar Charity εμφανίζεται ως ΜΚΟ που δρα όπου υπάρχουν μουσουλμανικές κοινότητες, έχει 24 θυγατρικές μεταξύ των οποίων την Nectar Trust στη Βρετανία και φίλους σε θέσεις εξουσίας Ευρωπαίους και Αμερικανούς επιχειρηματίες και φιλανθρώπους, οι οποίοι συνεργάζονται με την κυβέρνηση του Κατάρ εξυπηρετώντας δικά τους κερδοσκοπικά συμφέροντα και παρεμπιπτόντως το σχέδιο εξισλαμισμού. Και της εξόντωσης των αντιπάλων που επισύρει το Κατάρ έχει κατηγορηθεί για γενοκτονία στο Νταρφούρ, όπου από το 2010, ο σουδανικός κλάδος της Qatar Charity - σουδανικές παραστρατιωτικές οργανώσεις - εκπαιδεύουν εξτρεμιστές και φιλοξενούν μαχητές του ISIS. Σύμφωνα με τα WikiLeaks, οι ΗΠΑ ξύπνησαν από βαθύ ύπνο σχετικά με την Qatar Charity το 2008, δηλαδή πριν από την ανάληψη καθηκόντων του διευθυντή της οργάνωσης Γιουσέφ μπιν Αχμέντ Αλ-Κουγουάρι, ο οποίος το 2013 διοχέτευσε 5 δισ. δολάρια στο τζιχαντιστικό συριακό Ισλαμικό Μέτωπο.

Το 2016 η Qatar Charity διέθεσε 25 εκατ. ευρώ για το χτίσιμο τζαμιών στην Ιταλία, 28 εκατ. λίρες στη Βρετανία και μόνο 3,6 εκατ. στην Ελβετία. Από τότε έχει ξεκινήσει το χτίσιμο 140 καινούργιων τζαμιών στην Ευρώπη, ενώ στρατολογεί ινστρούχτορες που με τη σειρά τους στρατολογούν παιδιά και νέους στη Γαλλία και αλλού.

Από την πλευρά της, η Τουρκία, πάντα με τη βοήθεια του Κατάρ, έχει σοβαρή θρησκευτική διείσδυση στην Αφρική, όπου δραστηριοποιείται η οργάνωση Μίλι Γκόρους. Η τελευταία, πληροφορίες λένε πως έχει χρηματοδοτήσει πάνω από 600 τζαμιά στην Ευρώπη. Ως φαίνεται, όμως, το σχέδιό της να κατασκευάσει στο Στρασβούργο το μεγαλύτερο τζαμί της Ευρώπης, αξίας 35 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ άρχισε καλά τον Οκτώβριο του 2017, σήμερα κάπου «μπάζει νερά». Μαθαίνουμε ότι το στρασβουργιακό τμήμα της οργάνωσης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, που ίσως να οφείλονται όμως σε εσωτερικές αντιπαραθέσεις.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το πρόβλημα είναι ότι Κατάρ και Τουρκία έχουν συμμαχήσει κατά των δημοκρατικών θεσμών, υπέρ του σκοταδισμού και προς όφελος μιας σκοταδιστικής ισλαμικής ελίτ, η οποία μέσω εκπροσώπων της εγκωμιάζει τη… δουλεία… Καλόν ύπνο Ευρώπη…

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok