Lufthansa: Με επτά Α350-900 ανοίγει φτερά για νέους προορισμούς
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 13:31Την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, το νέο υπερσύγχρονο αεροπλάνο Α350-900, έβδομο του είδους στο στόλο της Lufthansa, πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση.
Έχοντας πλέον σημαντικό αριθμό Α350-900 στον στόλο της, η Lufthansa θα προσφέρει στο καλοκαιρινό πρόγραμμά της έξι νέους προορισμούς: τη Σεούλ από 1ης Φεβρουαρίου, τη Νέα Υόρκη (EWR), το Σικάγο και το Ντένβερ από τις 25 Μαρτίου και τη Σιγκαπούρη από τις 27 Μαρτίου. Το Βανκούβερ θα είναι ο τελευταίος νέος προορισμός του A350-900 που θα προστεθεί στο πρόγραμμα από την 1η Μαΐου.
Η Lufthansa πετάει ήδη με το σύγχρονο αεροσκάφος σε Τόκιο, Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ, Βοστώνη, Δελχί και Βομβάη. «Με την έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος δρομολογίων, οι επιβάτες μας θα μπορούν να απολαύσουν πτήσεις με τα πιο σύγχρονα αεροσκάφη μακρινών αποστάσεων στον κόσμο σε έξι επιπλέον προορισμούς.
Το A350-900 είναι ήσυχο και οικονομικά αποδοτικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η καμπίνα του κέρδισε το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού», δήλωσε ο Wilken Bormann, Διευθύνων Σύμβουλος του Κόμβου Μονάχου.
Το A350-900 διαθέτει θέσεις για 293 επιβάτες: 48 στην Business Class, 21 στην Premium Economy και 224 στην Economy Class. Είναι το πιο σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον αεροσκάφος μακρινών αποστάσεων. Καταναλώνει 25% λιγότερη κηροζίνη, παράγει 25% χαμηλότερες εκπομπές και είναι αισθητά πιο αθόρυβο κατά την απογείωση σε σχέση με τα άλλα μοντέλα της κατηγορίας του. Η Lufthansa έχει παραγγείλει συνολικά 25 υπερσύγχρονα αεροσκάφη τέτοιου τύπου.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες -
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance -
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση -
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης