Η Emirates «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς»

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 19:08
Η Emirates «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς»

Η Emirates κατέκτησε τον τίτλο της «Αεροπορικής Εταιρείας της Χρονιάς για το 2020» στα βραβεία Aviation Business Awards. 

Η αεροπορική εταιρεία αναγνωρίστηκε για την ανθεκτικότητα, την ευελιξία και την καινοτομία της έναντι της παγκόσμιας πανδημίας, έχοντας συχνά ηγετική θέση στο κλάδο των αερομεταφορών σε θέματα που αφορούν την εμπιστοσύνη και την άνεση των ταξιδιωτών. Η Emirates επιβραβεύτηκε επίσης για την πελατοκεντρική της προσέγγιση, βελτιστοποιώντας τη χρήση του στόλου της και επιτυγχάνοντας μια ισορροπία μεταξύ επιχειρησιακών επιταγών με τα νέα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, διατηρώντας παράλληλα απαράμιλλη την κορυφαία στο κλάδο, εμπειρία των επιβατών.

Ο Σερ Τιμ Κλαρκ, Πρόεδρος της Emirates, τιμήθηκε επίσης με το Lifetime Achievement Award, το οποίο αναγνώρισε την συνεισφορά του στην αεροπορική βιομηχανία κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Τον Νοέμβριο είχε επίσης προηγηθεί και η βράβευσή του, με το Gulf Business Lifetime Achievement Award, αναγνωρίζοντας την αφοσίωσή του και τη δέσμευσή του στην εξέλιξη της αεροπορικής εταιρείας, καθώς και τον βασικό ρόλο του στη μεταμόρφωση της πτητικής εμπειρίας όχι μόνο για την ίδια την Emirates, αλλά και για τον ευρύτερο κλάδο.

Από την αρχή της πανδημίας, η Emirates έκανε πολλά βήματα για να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματός της και ήταν μια από τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες που επανασχεδίασαν την εμπειρία των πελατών, εφαρμόζοντας ισχυρά μέτρα βιοασφάλειας σε κάθε σημείο επαφής. Αυτό περιλάμβανε, μεταξύ πολλών άλλων, δωρεάν ατομικά σετ υγιεινής φροντίδας για κάθε επιβάτη, προστατευτικές οθόνες στα γραφεία check-in, θερμική σάρωση και δείκτες κοινωνικής απόστασης στο αεροδρόμιο, PPE για υπαλλήλους πρώτης γραμμής, βελτιωμένα πρωτόκολλα καθαρισμού και τακτική απολύμανση αεροσκαφών.

Στο αεροπλάνο, η αεροπορική εταιρεία μπόρεσε να αποκαταστήσει με ασφάλεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του A380 Onboard Lounge και το Spa Shower της Πρώτης Θέσης, τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας. Στο έδαφος, η Emirates δημιούργησε περίπτερα αυτόματου check-in και αποσκευών στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, με σκοπό να μειώσει τις επαφές και συνέχισε δυναμικά προσφέροντας στους πελάτες ένα ταξίδι χωρίς τριβή στα τέσσερα βασικά σημεία ελέγχου στο αεροδρόμιο.

Η συνεπής εφαρμογή μέτρων ασφαλείας και προτύπων υγιεινής, διατηρώντας παράλληλα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, είχε ως αποτέλεσμα η Emirates να χαρακτηριστεί η ασφαλέστερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο στην περίοδο της πανδημίας, σύμφωνα με το Βαρόμετρο Ασφάλειας Ταξιδιού. Η αεροπορική όχι μόνο κατάφερε να είναι η πρώτη στο κλάδο που προσέφερε δωρεάν ιατρική κάλυψη COVID-19 για πελάτες που ταξιδεύουν σε οποιονδήποτε προορισμό στο δίκτυό της, αλλά συνέχισε ένα βήμα παραπέρα για να προσφέρει την πρώτη ταξιδιωτική ασφάλιση πολλαπλών κινδύνων για την κάλυψη COVID-19, η οποία τέθηκε σε ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου.

Σήμερα, η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί 99 παγκόσμιους προορισμούς, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 70% του δικτύου των επιβατικών πτήσεων της πριν από την πανδημία. Η Emirates εργάζεται σκληρά για την ασφαλή ανασυγκρότηση του δικτύου της, καθώς ανοίγουν ολοένα και περισσότερα αεροδρόμια και πόλεις. Με τη σειρά της η Emirates Skycargo, καθ 'όλη τη διάρκεια της πανδημίας, κατάφερε τη συνεχή βελτίωση της συνδεσιμότητάς του δικτύου αεροπορικών φορτίων, προκειμένου να ανταποκριθεί στην ισχυρή παγκόσμια ζήτηση αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών για τη μεταφορά βασικών εμπορευμάτων, φαρμάκων και φρέσκων τροφίμων, ενισχύοντας έτσι και τα έσοδα της.

Αυτήν την περίοδο, καθώς το εμβόλιο COVID-19 εισάγεται σε ορισμένες χώρες, η Emirates SkyCargo ενισχύει την ετοιμότητά της να χειριστεί τις πολυπλοκότητες στην εφοδιαστική αλυσίδα της παγκόσμιας διανομής του, δημιουργώντας τον πρώτο αποκλειστικό κόμβο αεροπορικού φορτίου στο κόσμο, για το εμβόλιο. Η SkyCargo σχεδιάζει να ανοίξει εκ νέου την Emirates SkyCentral DWC στο Ντουμπάι, προκειμένου να χρησιμεύσει ως ειδικός κόμβος για την αποθήκευση και τη διανομή του εμβολίου.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok