Turkish Airlines: Workshop στην Αθήνα για την προώθηση των ελληνικών προορισμών
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 14:30Περισσότερα από 60 ταξιδιωτικά πρακτορεία από την Ελλάδα και τη Μάλαγα της Ισπανίας, συμμετείχαν σε workshop που διοργάνωσε η Turkish Airlines στην Αθήνα, την Τρίτη που μας πέρασε, σε συνεργασία με την Malaga - Costa Del Sol και τον Ισπανικό Οργανισμό Τουρισμού. Έτσι, τουριστικοί πράκτορες πραγματοποίησαν B2B συναντήσεις προωθώντας προορισμούς και στις δύο χώρες, συζητώντας παράλληλα για επιχειρηματικές ευκαιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού, στις δύο αγορές.
Ο Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Alp Yavuzeser, δήλωσε :
«H Turkish Airlines επιδιώκει την περαιτέρω ανάπτυξη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ως προορισμών του παγκόσμιου δικτύου της, αλλά και ως πύλες για τις ομορφιές της Ελλάδας. Πέρυσι εξυπηρετήσαμε περισσότερους από 550.000 επιβάτες από και προς Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε κομμάτι της διαρκώς αναπτυσσόμενης ελληνικής τουριστικής αγοράς και που συμβάλλαμε σε μία ακόμη χρονιά με ρεκόρ αφίξεων για την Ελλάδα».
Η Turkish Airlines διενεργεί εβδομαδιαία 42 πτήσεις μεταξύ Αθήνας / Θεσσαλονίκης και Κωνσταντινούπολης. Από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2018, η Turkish Airlines εξυπηρέτησε περισσότερους από 58 εκατομμύρια επιβάτες παγκοσμίως, ποσοστό κατά 12% υψηλότερο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης -
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στις 21 Οκτωβρίου -
Piraeus Port Authority (PPA S.A.) Main Sponsor of Ferry Shipping Summit 2026 -
ΕΑΕΕ: «Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης» - Επαγγελματική Ευθύνη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών -
Η ΟΛΠ Α.Ε. κεντρικός χορηγός του Ferry Shipping Summit 2026