Το "Santo Maris Oia Luxuries Suites & Spa" κορυφαίο Boutique Resort παγκοσμίως

Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 13:57

Το ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa βρίσκεται στην κορυφή των παγκόσμιων βραβείων τουρισμού «World Travel Awards», κατακτώντας την πρώτη του διεθνή διάκριση με το βραβείο «World’s Leading Boutique Resort 2019».

Η αναγνώριση του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ως κορυφαίου Boutique Resort σε παγκόσμιο επίπεδο επιβεβαιώνει την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα υπηρεσιών, καθώς και την αυθεντική εμπειρία διαμονής που προσφέρει. Μέσα στα πρώτα τέσσερα έτη λειτουργίας του, το πολυτελές Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa έχει ξεχωρίσει τόσο για το μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του και την άρτια μελέτη χώρων, όσο και για τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες.

Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και την κομψότητα συνθέτουν μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία διαμονής. Ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα πιο ισχυρά ονόματα του κλάδου της φιλοξενίας, το ξενοδοχείο έλαβε φέτος και το βραβείο «Europe’s Leading Boutique Resort». Η διπλή αυτή βράβευση αναδεικνύει το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ως τον ιδανικό προορισμό για διακοπές πολυτελείας στο νησί της Σαντορίνης.

Η 26η λαμπρή τελετή απονομής των ετήσιων “World Travel Awards” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου στο Royal Opera House Muscat στο Ομάν. Στην εκδήλωση της τελετής βράβευσης του ξενοδοχείου παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς και ο Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, κ. Μάνος Μπορμπουδάκης.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο κ. Μεταξάς αναφερόμενος σε αυτήν τη σημαντική επιτυχία δήλωσε: «Η ανάδειξη του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa σε «World’s Leading Boutique Resort» για το 2019 μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Υποδεχόμαστε με χαρά και μεγάλη τιμή τη σπουδαία αυτή διάκριση που αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας και της δέσμευσής μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου. Η επιτυχία του ξενοδοχείου οφείλεται στην προσήλωση όλης της ομάδας του Santo Maris στην προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Οι άνθρωποί μας αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας και σε αυτούς αφιερώνεται το βραβείο. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερο καινοτόμες υπηρεσίες ώστε να αποτελούμε έμπνευση και σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού».

Ο διεθνούς κύρους θεσμός «World Travel Awards» αναγνωρίζει και αναδεικνύει την αριστεία τα τελευταία 26 χρόνια. Αποτελεί ορόσημο στον παγκόσμιο τουρισμό, ενισχύοντας την προσπάθεια των τουριστικών επιχειρήσεων να εξελίσσονται και να καινοτομούν. Η διάκριση των κορυφαίων του θεσμού προήλθε κατόπιν ψηφοφορίας από εξέχοντες επαγγελματίες του κλάδου και το ευρύ κοινό.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok