Deal Affidea - GE Healthcare αξίας 100 εκατ. δολαρίων

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 15:06

Πολυετή συμφωνία συνεργασίας για την ανάπτυξη απεικονιστικών και ψηφιακών τεχνολογιών μέσω του εκτεταμένου Πανευρωπαϊκού δικτύου της Affidea, υπέγραψαν η GE Healthcare και ο Όμιλος Affidea.

Η GE Healthcare θα εγκαταστήσει περισσότερα από 200 μηχανήματα στο δίκτυο ιατρικών μονάδων της Affidea σε όλη την Ευρώπη. Η συμφωνία περιλαμβάνει την προμήθεια 60 νέων Μαγνητικών Τομογράφων, 50 συσκευών υπερήχων, 40 Αξονικών Τομογράφων και 30 ακτινολογικών μηχανημάτων για τα επόμενα τρία χρόνια. Περιλαμβάνει επίσης και ένα εξαετές συμβόλαιο για παροχή υπηρεσιών συντήρησης.

Επιπλέον, η Affidea διευρύνει τη συνεργασία της με την GE Healthcare στον τομέα της φαρμακευτικής διάγνωσης σε όλες τις χώρες, με την εισαγωγή του Clariscan, του νέου προϊόντος σκιαγραφικής ουσίας της GE Healthcare, που χρησιμοποιείται σε εξετάσεις Μαγνητικής Τομογραφίας.

Με αυτήν τη συνεργασία, η Affidea και η GE Healthcare σκοπεύουν να ολοκληρώσουν την αναδιάρθρωση του στόλου απεικόνισης της Affidea που θα επιτρέψει την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ των κλινικών ιατρών, θα ενισχύσει την υπο-εξειδίκευση και θα υποστηρίξει τους ηγέτες του κλάδου ώστε να βελτιώσουν τις λειτουργίες τους με μετρήσιμα αποτελέσματα σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Η Affidea θα αναπτύξει PACS (Picture Archiving and Communication System) με τις τελευταίες τεχνολογίες και ιδιότητες ανάλυσης επίδοσης για την απεικόνιση, αξιοποιώντας σε κλίμακα την πλατφόρμα νοημοσύνης Edison της GE Healthcare.

GE Healthcare και Affidea θα συνδυάσουν επίσης την κλινική τους εκπαίδευση και την εξειδίκευσή τους στην ανάπτυξη ηγεσίας, αξιοποιώντας ψηφιακές τεχνολογίες που θα επιταχύνουν την υιοθέτηση καλών πρακτικών.

Ως κορυφαίες καινοτόμες εταιρείες στους τομείς της διαγνωστικής απεικόνισης και των ψηφιακών τεχνολογιών, η GE Healthcare και η Affidea δεσμεύονται να συνεχίσουν να συνεργάζονται για την ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων με στόχο την προαγωγή της υγείας και της ιατρικής αξιοπιστίας στην υπηρεσία του ασθενούς.

«Στην εποχή της data-driven υγείας, οι δυνατότητες βελτίωσης της εμπειρίας των ασθενών και των γιατρών είναι εντυπωσιακές. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τους γιατρούς και το επιστημονικό επιτελείο μας προς όφελος των ασθενών μας, αξιοποιώντας τα data analytics ως έναν νέο τρόπο ενορχήστρωσης της ιατρικής φροντίδας, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία των εξεταζόμενων. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την GE Healthcare και σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό εγχείρημα, που θα επιταχύνει την ανάπτυξη της data-driven ιατρικής ακριβείας», δήλωσε ο Giuseppe Recchi, CEO του Ομίλου Affidea.

«Ως κορυφαίος πάροχος εξοπλισμού ιατρικής απεικόνισης και έξυπνων συσκευών, είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε με την Affidea με στόχο να επιτρέψουμε την ευρύτερη πρόσβαση από νοσοκομεία της Ευρώπης στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της υγείας και της διαγνωστικής απεικόνισης», δήλωσε η Catherine Estrampes, Πρόεδρος και CEO της GE Healthcare Europe.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok