Εταιρική Παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα “ΕΡΜΗΣ” του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πραγματοποίησε η INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.
Στην Παρουσίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, κος Ιωάννης Παν. Βοτσαρίδης, ο Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Λειτουργιών, κος Αθανάσιος Πρόιος και ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Κινδύνων και Αναλογιστικής Λειτουργίας κος Αθανάσιος Φροντιστής.
Στο πλαίσιο της Παρουσίασης έγινε αναφορά στο προφίλ της Εταιρίας, στην εξέλιξη των βασικών οικονομικών μεγεθών της το Α΄ Εξάμηνο 2023 και στα στοιχεία παραγωγής ασφαλίστρων 9μήνου 2023.
Η παρουσίαση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρίας και είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.interlife.gr/xa/Pages/xa.aspx#tabs=presentationid