Η Eurolife FFH συνάντησε τους συνεργάτες της στη Βόρεια Ελλάδα

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 12:17
Η Eurolife FFH συνάντησε τους συνεργάτες της στη Βόρεια Ελλάδα

Δίπλα στους συνεργάτες της από τη Βόρεια Ελλάδα βρέθηκε πολυάριθμη διοικητική ομάδα της Eurolife FFH, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, κάνοντας, σε ειδική εκδήλωση, μια ανασκόπηση του 2021 και παρουσιάζοντας τα πλάνα και τις προτεραιότητές της για φέτος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με υβριδικό μοντέλο, τόσο μέσω φυσικής παρουσίας στο The Met Hotel της Θεσσαλονίκης, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όσο και διαδικτυακά.

Οι συμμετέχοντες, επιλεγμένοι συνεργάτες της Θεσσαλίας, Μακεδονίας, Θράκης και Ηπείρου, που την παρακολούθησαν, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της Eurolife FFH, να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που τους αφορούν και να ακούσουν από τα στελέχη της εταιρείας τις πρωτοβουλίες του 2021 αλλά και τα σχέδια και τους στόχους της για το 2022. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, που ήταν η πρώτη της εταιρείας για φέτος σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε κοπή πίτας για τους συνεργάτες της περιοχής, ενώ ακολούθησε και επαγγελματικό γεύμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα στελέχη της Eurolife FFH αναφέρθηκαν στην επιτυχημένη πορεία της για τη χρονιά που πέρασε, τονίζοντας την αύξηση ασφαλίστρων σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες ως ένα πάρα πολύ σημαντικό ορόσημο στη σχέση της εταιρείας με τα δίκτυα συνεργατών. «Μαζί μπορούμε να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο και να αυξήσουμε από κοινού τα μερίδιά μας», σημείωσε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH. «Για εμάς έχει πολύ μεγάλη αξία το ότι μας εμπιστεύεστε και μας επιλέγετε, προβάλλοντας τις ασφαλιστικές λύσεις που παρέχει η Eurolife FFH. Η δουλειά του επαγγελματία ασφαλιστή είναι σήμερα περισσότερο σημαντική από ποτέ άλλοτε και σίγουρα το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνο. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον τρόπο που συνεργαζόμαστε, με κάνουν να είμαι αισιόδοξος για την κοινή μας πορεία και για όλα αυτά που μπορούμε να καταφέρουμε».

Το 2021 ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για τη Eurolife FFH, με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης σε όλους τους δείκτες. Για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, καθοριστικός για την επιτυχία αυτή ήταν ο ρόλος των δικτύων συνεργατών. Η εταιρεία, δίνοντας αξία στην άποψη και τις προτάσεις των συνεργατών της, κάνει συνεχείς βελτιώσεις στα προγράμματά της, ώστε να ανταποκρίνεται ουσιαστικά και με συνέπεια στις ανάγκες και τις επιδιώξεις τους. Ταυτόχρονα, παραμένει δίπλα τους και στο κομμάτι της εκπαίδευσης, διοργανώνοντας εκτεταμένες εκπαιδευτικές συναντήσεις και υλοποιώντας πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να αναβαθμίζουν τις δεξιότητες των συνεργατών που τις παρακολουθούν.

Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife FFH, αναφέρθηκε στη δυναμική της κοινής πορείας, ανάμεσα στην εταιρεία και τους συνεργάτες της. «Το 2022 σας θέλουμε και πάλι μαζί μας, συνοδοιπόρους, ώστε από κοινού να μεγαλώσουμε τη δυναμική μας και να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα, αυξάνοντάς τη διείσδυση μας στην ευρύτερη περιοχή. Για εμάς έχει πολύ μεγάλη σημασία να ερχόμαστε κοντά σας και μαζί να κάνουμε έναν απολογισμό όσων έχουμε επιτύχει αλλά και να σας ενημερώνουμε για τους μελλοντικούς σχεδιασμούς μας. Το ίδιο δυναμικά θα συνεχίσουμε και φέτος, τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και εκπαίδευσης», συμπλήρωσε σχετικά.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok