Συνεργασία INTERAMERICAN και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ και για ογκολογικά - αιματολογικά περιστατικά

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 12:45

Τη συνεργασία που ξεκίνησαν για πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας αναπτύσσουν περαιτέρω INTERAMERICAN και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, με την ένταξη ιατρών ειδικότητας Ογκολόγου και Αιματολόγου, οι οποίοι συνεργάζονται με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, στο Δίκτυο Υγείας της INTERAMERICAN στην Αττική. Οι εν λόγω ειδικότητες, που θεωρούνται κρίσιμες στο επίπεδο της έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης ογκολογικών και αιματολογικών περιστατικών στο επίπεδο της πρωτοβάθμιας υγείας, εμπλουτίζουν τη συνεργασία των δύο οργανισμών προς όφελος των πελατών τους, προσθέτοντας σημαντική ευελιξία στη διαχείρισή τους. Οι ασφαλισμένοι στα προγράμματα Υγείας INTERAMERICAN για πρωτοβάθμια φροντίδα, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τους ογκολόγους και αιματολόγους ιατρούς της κλινικής που εντάσσονται στο Δίκτυο Υγείας της ασφαλιστικής εταιρείας, έχοντας την απευθείας κάλυψη της INTERAMERICAN.

Επισημαίνεται ότι η απευθείας ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται για τους ασφαλισμένους εντός Αττικής, οι οποίοι δεν δικαιούνται απολογιστική κάλυψη σε περίπτωση που επισκεφθούν Ογκολόγο ή Αιματολόγο που δεν περιλαμβάνεται στο Δίκτυο Υγείας της εταιρείας. Αντιθέτως, οι εκτός Αττικής ασφαλισμένοι μπορούν να επισκέπτονται Ογκολόγους και Αιματολόγους εκτός Δικτύου και να καλύπτονται σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου τους.

Η συνεργασία της INTERAMERICAN με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όλους τους ασφαλισμένους ασθενείς με νεοπλάσματα -ανεξαρτήτως του αν το ασφαλιστικό πρόγραμμά τους περιλαμβάνει πρωτοβάθμια περίθαλψη ή όχι- βασίζεται στη δημιουργία υπηρεσίας Ογκολογικού Συμβουλίου στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, η οποία ανήκει στον όμιλο INTERAMERICAN και στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών. Προϋπόθεση για την παροχή της υπηρεσίας του Ογκολογικού Συμβουλίου στον ασφαλισμένο ασθενή είναι να έχει επισκεφθεί τους Ογκολόγους ή Αιματολόγους του Δικτύου Υγείας της εταιρείας ή να έχει διαγνωσθεί με νεόπλασμα ή να έχει χειρουργηθεί στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICKINIC.

Το Ογκολογικό Συμβούλιο, που παρέχει δωρεάν στους ασφαλισμένους της με προγράμματα Υγείας η INTERAMERICAN, στην ιδιόκτητη ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC και στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, αποτελεί μια σύγχρονη, διεθνή πρακτική ορθής ογκολογικής αντιμετώπισης. Η παραπομπή του περιστατικού στο Ογκολογικό Συμβούλιο γίνεται μετά από ιατρική αξιολόγηση της αναγκαιότητας από τους Ογκολόγους και Αιματολόγους του Δικτύου Υγείας INTERAMERICAN ή από τον θεράποντα ιατρό στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok