Η Emirates εγκαινιάζει την πλήρη premium οικονομική θέση

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 14:15
Η Emirates εγκαινιάζει την πλήρη premium οικονομική θέση

Η Emirates εγκαινιάζει την πλήρη Premium Economy Experience.

Η νέα κατηγορία καμπίνας, η οποία προσφέρει πολυτελή καθίσματα, περισσότερο χώρο για τα πόδια και μια υπηρεσία που ανταγωνίζεται τις επιχειρηματικές προσφορές πολλών αεροπορικών εταιρειών, θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες της Emirates που ταξιδεύουν με δημοφιλή δρομολόγια A380 προς Λονδίνο, Παρίσι, Σίδνεϊ από την 1η Αυγούστου και Christchurch από τον Δεκέμβριο.

Η Emirates είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή που προσφέρει καμπίνα Premium Economy.

Η Emirates Premium Economy βρίσκεται σε μια δική της κατηγορία, προσφέροντας μια εμπειρία υπογραφής απαράμιλλη στον κλάδο.

Αποκλειστική εμπειρία αεροδρομίου: Οι πελάτες μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία έναν ειδικό χώρο check-in για Premium Economy στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι ή να χρησιμοποιήσουν ένα από τα πολλά βολικά self-service check in κιόσκια στην αίθουσα για να αποφύγουν τις ουρές.

Πολυτελή καθίσματα: Μόλις επιβιβαστούν, οι πελάτες θα παρατηρήσουν αμέσως την ήσυχη πολυτέλεια στην Premium Economy καμπίνα της Emirates. Ένα ξύλινο πάνελ φινίρισμα παρόμοιο με το Business Class διαμορφώνει τη διάθεση της καμπίνας και κάθε κάθισμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βέλτιστη άνεση και υποστήριξη με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα 6 κατευθύνσεων.

Άνεση: Οι πελάτες μπορούν να βολευτούν κάτω από μαλακές, βιώσιμες κουβέρτες κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και στο μεγάλου μεγέθους μαξιλάρι, και τα δύο μοναδικά σχεδιασμένα για Premium Economy. Μπορούν επίσης να ανανεωθούν με τα δωρεάν κιτ ανέσεων που διατίθενται σε επαναχρησιμοποιήσιμες, βιώσιμες σακούλες και περιέχουν αντικείμενα που είναι όλα κατασκευασμένα με κάποιο στοιχείο από ανακυκλωμένα ή βιώσιμα υλικά.

Γευστική εμπειρία : Ενσωματώνοντας στοιχεία εμπνευσμένα από την Business Class, οι πελάτες θα καλωσοριστούν στο πλοίο με ένα ποτό καλωσορίσματος σε εκλεκτά γυάλινα σκεύη. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, μια ποικιλία από γενναιόδωρα γεύματα που παρασκευάζονται με εποχικά υλικά και τοπικές επιρροές θα σερβίρονται σε πορσελάνινα σκεύη, συνοδευόμενα από μαχαιροπίρουνα από ανοξείδωτο χάλυβα τυλιγμένα σε λινή χαρτοπετσέτα. Το μενού ποτών θα περιλαμβάνει μια επιλογή από ποτά, όπως κρασιά υψηλής ποιότητας και ένα αφρώδες κρασί Chandon. Υπάρχουν και λικέρ μετά τα γεύματα, με σοκολάτες.

Απαράμιλλη ψυχαγωγία στα 40.000 πόδια: Κάθε κάθισμα έχει οθόνη 13,3 ιντσών, μια από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία του, για να απολαύσετε έως και 5.000 κανάλια μουσικής, ταινιών, τηλεόρασης, ειδήσεων και άλλου περιεχομένου στον βραβευμένο πάγο της Emirates .

Σε ένα τεσσάρων κατηγοριών Emirates A380, η καμπίνα Premium Economy βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κύριου καταστρώματος με 56 θέσεις σε διάταξη 2-4-2. Στο Boeing 777 της Emirates, έως και 24 θέσεις Premium Economy θα εγκατασταθούν σε ένα ειδικό τμήμα καμπίνας μεταξύ Business και Economy.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok