H SKY express μεγάλος χορηγός στο Energizing Greece

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 21:05
H SKY express μεγάλος χορηγός στο Energizing Greece

Η πιο πράσινη αεροπορική εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με το Energizing Greece στις 23 Νοεμβρίου, μια πρωτοβουλία που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο οικοσύστημα, με στόχο να αναδείξει δυναμικές, εμπνευσμένες και οραματικές αναπτυξιακές δράσεις από την ελληνική σκοπιά.

Η SKY express, με τη διεύρυνση του πτητικού της έργου σε εσωτερικό και εξωτερικό, τη συστηματική επένδυση τον εμπλουτισμό του στόλου της με τα υπερσύγχρονα Airbus Α320neo και ATR72-600, καταφέρνει αυτή τη στιγμή διαθέτει τον πιο πράσινο και νέο στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πλέον φιλικούς προς το περιβάλλον σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Green Fleet

Τα έξι Airbus A320neo αποτελούν τα δημοφιλέστερα αεροσκάφη στην κατηγορία τους. Διακρίνονται για τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά τους, αφού καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο σε σύγκριση με τα αντίστοιχα Airbus προηγούμενης γενιάς.

Η βέλτιστη αεροδυναμική τους και oι πρωτοποριακοί κινητήρες που έχει επιλέξει η εταιρεία, αποτελούν συνδυασμό που εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και άρα μεγαλύτερη αυτονομία.

Είναι εξοπλισμένα με κινητήρες CFM Leap 1A, έχουν 15% χαμηλότερη κατανάλωση από άλλες εκδόσεις του ιδίου αεροσκάφους, ενώ παρουσιάζουν αυξημένη εμβέλεια κατά περίπου 700 χλμ. Ταυτόχρονα, έχουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα και μονοξειδίου του αζώτου.

Τον “πράσινο” στόλο της SKY express συμπληρώνουν τα υπόλοιπα 12 αεροσκάφη τύπου ATR. Συγκεκριμένα, έχουν χαρακτηριστεί ως ο πιο οικολογικός στόλος ελικοφόρων αεροσκαφών της εγχώριας αγοράς με έως 18% μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Όπως αναφέρει η Marketing & Communication Manager του Ομίλου IOGR, Δέσποινα Κατσίκα: «Συνδυάζουμε κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία, κορυφαία τεχνολογία και κορυφαία προστασία του περιβάλλοντος. Έχοντας πλέον στη διάθεσή μας έναν υπερσύγχρονο στόλο που ενισχύθηκε με καινούργια αεροπλάνα Airbus Α320neo και ATR 72-600, είμαστε αυτή τη στιγμή η εταιρεία με τον πιο σύγχρονο και “πράσινο” στόλο επί του συνόλου των αεροσκαφών μας, για αυτό και υποστηρίζουμε μια εξαιρετική πρωτοβουλία που προάγει την Ελληνική επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Αντίστοιχα η Κέλλυ Μαυρομάτη εκ μέρους του Energizing Greece δήλωσε: «Η SKY express με αίσθημα ευθύνης και πρωτοποριακής αντίληψης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, καταδεικνύοντας ότι η αναπτυξιακή δυναμική είναι στο DNA του Οργανισμού της. Η συμμετοχή της ως Keystone Sponsor στο Grand Opening του Energizing Greece έχει στρατηγικό χαρακτήρα και αμφότερα τα μέρη προσδοκούμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία η οποία θα συνεισφέρει στο όραμα της ανάδειξης της Ελλάδας Διεθνώς».

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok